Verzuimabonnementen

Elke organisatie is anders. Daarom kunt u kiezen uit 4 verschillende verzuimabonnementen. U kiest zelf welk abonnement het beste bij uw organisatie past. En eventueel vult u het abonnement aan met een van onze zogenaamde Toppings. Mocht u andere wensen hebben dan richten wij samen met u een maatwerkabonnement in.
 
Verzuimabonnement BASIS
Lage instapkosten en u koopt op verrichtingenbasis in. U heeft grip op het verzuim, wordt ontzorgd en betaalt nooit te veel. U heeft uw verzuimdossiers vanaf de eerste verzuimdag onder controle.  Kosten per medewerker: 16,00 euro per jaar.

Verzuimabonnement ONTZORGD
Met ONTZORGD heeft u budgettair de kosten voor langdurig verzuim onder controle. In dit abonnement zijn het casemanagement en de verrichtingen van de bedrijfsarts in het abonnement opgenomen. De vroegtijdige verzuimbegeleiding koopt u in op basis van verrichtingen. U kunt zich zonder zorgen op uw organisatie richten! Kosten per medewerker: 82,50 euro.

Verzuimabonnement INTENSIEF
Ons verzuimabonnement INTENSIEF staat voor een intensieve verzuimaanpak, waardoor het verzuim aanzienlijk daalt. Kenmerkend is de vroegtijdige interventie - de verzuimintake op de eerste verzuimdag en eventueel ook ziekmelden bij Arbo Concern – inclusief de daarop volgende verzuimconsults door onze verzuimbegeleiders. Hierbij staan werkhervatting, benutten van restcapaciteit en de inzet van de juiste deskundigen centraal. Dit abonnement is inclusief alle telefonische consults, rapportages en re-integratieactiviteiten tijdens de eerste zes weken van het verzuim uitgevoerd door Arbo Concern casemanagers. Het casemanagement en medische verrichtingen koopt u in op verrichtingenbasis. Kosten per medewerker: 92,50 euro.
 
Verzuimabonnement ALL-IN
Het verzuimabonnement ALL-IN omvat alle verrichtingen om het verzuim adequaat te begeleiden. Dit betekent dat we, naast de verzuimbegeleiding, ook het casemanagement voor u uitvoeren. Daarnaast zijn de Poortwachterspreekuren van de bedrijfsarts inbegrepen. De verzuimbegeleiding start op de tweede verzuimdag met de verzuimintake. In de tweede verzuimweek vindt een vervolgconsult plaats. Dit is interessant als u geen zorgen rondom verzuim wilt hebben en tegelijk qua kosten niet voor verrassingen wilt komen te staan. Kosten per medewerker: 119,50 euro.
 
Toppings & Maatwerk
Combineer het abonnement van uw keuze met een Topping voor nog meer maatwerk

Meer weten?
Arbo Concern staat voor verzuimverlaging en verzuimbeheersing zodat uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Bel ons gerust voor meer informatie over onze werkwijze en de inhoud van de abonnementen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (071)4018141. Of vul het contactformulier hieronder in. Natuurlijk komen wij graag persoonlijk langs voor een mondelinge presentatie.