Toppings & Maatwerk

Onze Toppings sluit u aanvullend naast uw verzuimabonnement af. Met deze Toppings krijgt uw verzuimabonnement specifieke eigenschappen zodat dit nog beter aansluit op uw wensen.
 

Topping CASEMANAGEMENT

Bij de verzuimabonnementen BASIS, MKB VITAAL en INTENSIEF zijn de kosten voor casemanagement niet inbegrepen. Wilt u deze zorgen liever niet? Dan kiest u voor de Topping Casemanagement. Wij zorgen ervoor dat tijdig de juiste documenten worden ingevuld en de juiste stappen worden gezet. Een Poortwachterproof dossier!

Tarieven:

Standaard € 25,00 per medewerker
100+ medewerkers € 23,50 per medewerker
500+ medewerkers € 22,50 per medewerker
 

Topping INTENSIEF

Ziekmelden bij Arbo Concern en direct verzuimintake
Actief werken aan verzuimverlaging 

Door voor deze Topping te kiezen dient uw verzuimende medewerker zich ook bij Arbo Concern ziek te melden (natuurlijk op de eerste verzuimdag). Arbo Concern voert direct de Verzuimintake uit waardoor gelijk afspraken over de werkhervatting worden gemaakt. Deze Topping is speciaal voor bedrijven met een hoog verzuim of frequent kort verzuim. Door deze extra verzuimdrempel daalt het verzuim snel.

Tarieven:

Abonnement: BASIS / MKB Ontzorgd: MKB Vitaal / All-in:
Standaard Kosteloos** € 15,00 per medewerker
100+ medewerkers Kosteloos** € 13,50 per medewerker
500+ medewerkers Kosteloos* € 12,50 per medewerker
** Kosteloos omzetten protocol, verzuimintake wordt gefactureerd


Topping CORRESPONDENTIE

Door deze Topping bij uw abonnement af te sluiten betaalt u geen extra kosten voor correspondentie en eenvoudige administratieve handelingen. Dus geen zorgen meer over bijvoorbeeld uitnodigingen, correspondentie met uw medewerkers, systeemmutaties en het opmaken van vraagstellingen voor de bedrijfsarts. Deze topping is inbegrepen in de Allin abonnementen.

Tarieven:

Standaard € 7,50 per medewerker
100+ medewerkers € 6,50 per medewerker
500+ medewerkers € 6,00 per medewerker


Wat uw wensen ook zijn, wij bieden graag advies en ondersteuning op maat. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.