Alles rondom de werknemer

Nadrukkelijk voor werkgever èn werknemer!
In het kader van Wet Verbetering Poortwachter ondersteunt Arbo Concern bij de uitvoer van het verzuimbeleid van uw werkgever. Bij ziekteverzuim is de kans groot dat Arbo Concern met u contact opneemt. Wij doen dit op basis van afspraken die wij met uw werkgever hebben gemaakt.

Een effectief verzuimbeleid heeft zonder meer een positief effect op het bedrijfsresultaat. Maar niet alleen de organisatie is hiermee gebaat; een lager verzuim heeft immers ook invloed op de werkdruk en werksfeer voor u als individuele werknemer. Arbo Concern is er voor u én voor de organisatie waar uw werkt zodat iedereen profiteert!


Werkbare oplossing voor betrokken partijen
Wij streven naar werkbare oplossingen voor alle betrokken partijen met oog voor gevolgen nu en op termijn. Natuurlijk kan het zijn dat u het niet eens bent met bepaalde beoordelingen. Deze webrubriek geeft u informatie hoe u Arbo Concern kunt benaderen als u vragen en opmerkingen heeft over onze werkwijze. Maar u vindt hier bijvoorbeeld ook informatie over de privacy van uw gegevens en de rol van uw Ondernemingsraad.