Focus op
effectief preventiebeleid

 

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

ArboConcern

Samen
verzuim voorkomen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; verzuim voorkomen is de snelste en slimste manier om ziekteverzuim te verlagen. Dat vraagt dus om focus op verzuimpreventie en om goed doordacht beleid. Helder preventiebeleid, dat breed gedragen wordt door de hele organisatie en dagelijks in de praktijk wordt gebracht.  Door u en vooral ook door uw leidinggevenden. Zij kunnen, iedere dag weer, inschatten hoe het met uw medewerkers gaat. En het gesprek aangaan als daar reden voor is. We verzorgen ook trainingen voor leidinggevenden, zodat ze meer grip hebben op dergelijke (verzuim)gesprekken.  We denken mee, nemen u werk uit handen en zorgen voor concrete resultaten.  

ArboConcern
ArboConcern

Raad en daad

Wij kunnen u helpen met het opstellen van een sterk preventiebeleid. Beleid dat als fundament  werkt voor de uitvoering van uw arbobeleid, waarbij alles draait om een gezonde en veilige werkomgeving. Nog belangrijker is het om dat beleid dagelijks in de praktijk te brengen. Samen te zorgen dat het niet bij goede voornemens en mooie draaiboeken blijft. Pas dan is er sprake van effectief beleid. Beleid dat werkt, béter werkt. Wij staan u met raad en daad terzijde en bekijken samen hoe we uw organisatie kunnen versterken. Van ondersteuning van uw preventiemedewerker tot het uitvoeren van de RI&E, van het verzorgen van praktische trainingen (bijvoorbeeld verzuimgesprekken of stressmanagement) tot health checks. 

 

 

 

De kracht van helder en effectief preventiebeleid?
stap over naar Arbo Concern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

Arbo Concern
Simpelweg 10 x beter
 

Net als u vinden wij kwaliteit van onze dienstverlening essentieel. Dus investeren we continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Zo onderscheiden wij ons van andere arbodiensten.

Werkgever staat niet buiten spel
Ook uw kant van het verhaal wordt gehoord. Werkgever en leidinggevende spelen ook een belangrijke rol in verzuimreductie.
Eigen bedrijfsarts en casemanager
Snel schakelen, met deskundigen die uw bedrijf echt goed kennen. Deze aanpak vergroot het optimaal benutten van re-integratiemogelijkheden.
Ondernemend met lef
Wij zijn ondernemers die snappen wat voor uw bedrijf belangrijk is. We tonen lef in onze aanpak en interventies. Daar profiteert u van!
Focus op werkvermogen
Alles draait om de mate waarin iemand in staat is zijn werk te hervatten. Om belasting en belastbaarheid. Onze insteek: wat kan er wél.
Voorkomen en verkorten verzuim
Oftewel preventie en reductie. Wij helpen u met een actieve aanpak, waar we iedereen bij betrekken. Voor snelle en blijvende resultaten.
Aanpak onterecht verzuim
Transparant en actief verzuimbeleid voorkomt onterecht verzuim. Wij voorkomen dat mensen onterecht 'ziek' thuis zitten.
Snelle en unieke interventies
Snel en creatief ingrijpen om verzuim niet langer te laten duren dan strikt noodzakelijk; dat is ons uitgangspunt. We blijven innoveren.
Korte wachttijden
U en uw medewerkers kunnen snel bij ons terecht voor spreekuur, overleg of interventies.
Praktisch rapport bedrijfsarts binnen 24 uur
U ontvangt concrete, heldere en vooral bruikbare rapportages binnen 24 uur. Onze bedrijfsartsen geven richting en maken zinvolle afspraken.
Geweldig goed bereikbaar
Geen callcenter, geen kastje naar de muur, geen onbereikbare artsen, niet steeds wisselende medewerkers. Beloofd!

De kracht van helder en effectief preventiebeleid?
stap over naar arboconcern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41