Disclaimer

Arbo Concern

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door Arbo Concern met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Arbo Concern verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 

Linken naar de Arbo Concern website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Arbo Concern Homepage te doen.

 

Aansprakelijkheid
Arbo Concern aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Arbo Concern aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Arbo Concern opgenomen informatie. Arbo Concern is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Arbo Concern website zouden voorkomen. Arbo Concern is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Arbo Concern website zijn gelinked.

 

Databescherming
Arbo Concern respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Arbo Concern gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

 

Persoonsgegevens
Arbo Concern verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Arbo Concern toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Arbo Concern er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Arbo Concern. Arbo Concern verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

 

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Arbo Concern gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

ook beter werken?
stap over naar arboconcern

neem direct contact op of bel 071 - 40 181 41