Ondernemend en onderscheidend
Uw arbodienst
ArboConcern

Arbodienstverlening sinds 1996

ArboConcern

Over ons
gaat over u

Net als u zijn wij ondernemers. En ondernemend. En dat merkt u. Bij onze oprichting in 1996 hadden we een belangrijke missie; wij gaan het anders doen! We waren niet tevreden met de aanpak van traditionele arbodiensten. Onze belangrijkste kritiek? De werkgever staat buiten spel en er wordt te weinig gedaan om verzuim écht aan te pakken. Die onvrede hebben we gebruikt als brandstof voor een energieke eigen werkwijze. Ondernemend. Onderscheidend. Met aandacht voor werknemer én werkgever. Met eigen bedrijfsartsen en eigen casemanagers. Wij  doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Of laten.  En dat werkt beter. Ondertussen hebben ruim 700 kleinere en grotere klanten uit uiteenlopende branches zich bij onze arbodienst aangesloten. Samen maken we het verschil in de aanpak van verzuim.

› meer over onze aanpak

Wat doen we niet?

We zijn niet onbereikbaar. Hebben geen lange wachttijden. Leveren geen incomplete dossiers. Hebben geen externe bedrijfsartsen. Zijn niet op de hand van verzuimende medewerkers. Sturen de ondernemer niet van het kastje naar de muur. Zijn niet afwachtend en niet helderziend. Houden niet van pappen en nathouden. Werken niet met een callcenter. Laten werknemers niet langer thuisblijven dan noodzakelijk. Zijn niet van medicaliseren. Niet van standaardoplossingen. Niet van beren op de weg. Niet vaag.

Beter-weters

Zonder arrogant te zijn, dat is wel wat we zijn. Met onze ervaring en achtergrond weten we alles over beter. Ook over beter worden zonder ziek te zijn. Denk eens aan betere communicatie. Beter en sneller handelen. Beter en actiever begeleiden. Beter gedeeltelijk het werk hervatten. Aan al deze vormen van ‘beter’ kunt u als werkgever dagelijks een actieve bijdrage leveren. Natuurlijk helpen wij u daarbij. We zijn uw betrouwbare partner in verzuimpreventie, -reductie en beter worden. Dus nemen we zorg uit handen en verminderen we ‘gedoe’. Dat klinkt beter!

Onze belofte

Samen maken we uw bedrijf beter. Zorgen we dat u meer grip krijgt op verzuim. Dat u slimmer omgaat met uw mogelijkheden. Dat uw medewerker niet langer dan strikt noodzakelijk uit het arbeidsproces is. We schakelen snel, stellen de juiste vragen en geven u houvast. We beloven dat we naar u luisteren, u serieus nemen. We zorgen dat uw vragen over verzuim worden meegenomen door onze bedrijfsarts. We leren u en uw bedrijf goed kennen en komen met oplossingen en adviezen die werken. Kortom; we beloven u dat wij er voor u zijn.

ArboConcern

Landelijke dekking
met 10 vestigingen

Het hoofdkantoor van Arbo Concern is gevestigd in Katwijk. Om al onze klanten goed van dienst te zijn, hebben we vestigingen op 10 verschillende locaties. Door heel Nederland. Van Breda tot Alkmaar. Van Amsterdam tot Rotterdam. Onze deskundige verzuimprofessionals werken vanaf verschillende (spreekuur)locaties. Zo staan we in heel Nederland voor u klaar. Van bedrijfsarts en casemanager tot arbeidsdeskundige; we zijn altijd dichtbij én altijd goed bereikbaar!

 

neem contact op


 

 

Een blik achter de schermen

 

Het team

 

Werken bij Arbo Concern?

Dat is beter worden in je werk! Je collega’s zijn positieve professionals die samen energiek ervoor gaan. Die enthousiast worden van de effectieve aanpak van verzuim. Hou jij van een werksfeer met lef en lol? Gedreven en gezellig? Laten we samen elke dag beter werken. Doe je mee?

bekijk vacatures

Bekijk ook onze…

Verzuimmanagement
Heeft uw organisatie grip op verzuim? Het managen van ziekteverzuim is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering. Verzuimreductie en verzuimbeheersing; daar helpen onze arbo-professionals u bij.
bekijk Verzuimmanagement
Medische keuringen
Onze professionele (keurings)artsen voeren particuliere rijbewijskeuringen uit voor 75+ en functiegericht voor professionele chauffeurs. Ook verrichten wij diverse medische onderzoeken, zoals PMO en PAGO.
bekijk Medische keuringen
Trainingen
Werkgevers spelen een grote rol bij het voorkomen van ziekteverzuim en effectieve begeleiding bij re-integratie. Wist u dat? Onze trainingen voor leidinggevenden en werknemers helpen bedrijven beter te worden.
bekijk Trainingen