2e spoor traject
Kansen buiten de deur

 

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

Arbo Concern

 

Re-integratie 2e spoor
externe mogelijkheden

Zodra mogelijk richten we ons bij verzuimbegeleiding op werkhervatting. Over het algemeen keren medewerkers terug bij de eigen werkgever. Blijken de functie, taken en werkzaamheden van de medewerker – tijdelijk -geen optie? En blijken er intern geen andere re-integratiemogelijkheden te zijn?  Dan krijgen u en uw werknemer te maken met een re-integratietraject 2e spoor. Dus re-integratie bij een andere werkgever.

Arbo Concern
Arbo Concern

Passende arbeid, andere werkgever

Deze fase van verzuimbegeleiding is gericht op externe mogelijkheden van re-integratie. Dus geheel of gedeeltelijk weer aan het werk, maar bij een andere werkgever.  Voor de meeste mensen is het geen makkelijke stap om buiten de deur te gaan kijken. Daarom zijn deskundigheid, voldoende ervaring, een persoonlijke aanpak en individuele begeleiding essentieel.  Onze re-integratiespecialisten hebben aandacht voor uw werknemer én voor u.  

 

 

 

 

 

Effectieve persoonlijke aanpak

Begeleiding bij re-integratie is een vak apart. Alles draait om passende arbeid en werkhervatting. Om het vinden van die ene baan voor die ene medewerker. Onze Going Concern re-integratiedeskundigen hebben jarenlange ervaring en kennis van de arbeidsmarkt. Samen nemen we werkgevers werk uit handen, zonder dat u buiten spel staat. 

  • Individuele begeleiding
  • Goede kennis actuele arbeidsmarkt
  • Hoge slagingspercentages (rond de 75%)
  • Korte lijnen casemanager en bedrijfsarts
  • Goede communicatie en bereikbaarheid

 

 

 

Arbo Concern

Profiteren van hoge slagingspercentages?
stap over naar Arbo Concern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

Arbo Concern
Simpelweg 10 x beter
 

Net als u vinden wij kwaliteit van onze dienstverlening essentieel. Dus investeren we continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Zo onderscheiden wij ons van andere arbodiensten.

Werkgever staat niet buiten spel
Ook uw kant van het verhaal wordt gehoord. Werkgever en leidinggevende spelen ook een belangrijke rol in verzuimreductie.
Eigen bedrijfsarts en casemanager
Snel schakelen, met deskundigen die uw bedrijf echt goed kennen. Deze aanpak vergroot het optimaal benutten van re-integratiemogelijkheden.
Ondernemend met lef
Wij zijn ondernemers die snappen wat voor uw bedrijf belangrijk is. We tonen lef in onze aanpak en interventies. Daar profiteert u van!
Focus op werkvermogen
Alles draait om de mate waarin iemand in staat is zijn werk te hervatten. Om belasting en belastbaarheid. Onze insteek: wat kan er wél.
Voorkomen en verkorten verzuim
Oftewel preventie en reductie. Wij helpen u met een actieve aanpak, waar we iedereen bij betrekken. Voor snelle en blijvende resultaten.
Aanpak onterecht verzuim
Transparant en actief verzuimbeleid voorkomt onterecht verzuim. Wij voorkomen dat mensen onterecht 'ziek' thuis zitten.
Snelle en unieke interventies
Snel en creatief ingrijpen om verzuim niet langer te laten duren dan strikt noodzakelijk; dat is ons uitgangspunt. We blijven innoveren.
Korte wachttijden
U en uw medewerkers kunnen snel bij ons terecht voor spreekuur, overleg of interventies.
Praktisch rapport bedrijfsarts binnen 24 uur
U ontvangt concrete, heldere en vooral bruikbare rapportages binnen 24 uur. Onze bedrijfsartsen geven richting en maken zinvolle afspraken.
Geweldig goed bereikbaar
Geen callcenter, geen kastje naar de muur, geen onbereikbare artsen, niet steeds wisselende medewerkers. Beloofd!

Profiteren van hoge slagingspercentages?
stap over naar arboconcern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41