Verzuimbeleid 
in de praktijk brengen?
Daar helpen wij u bij

 

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

Arbo Concern

 

Effectief verzuimbeleid
dat werkt beter!

Effectief verzuimbeleid, dat is beleid waar u in de praktijk de vruchten van plukt. Waarbij u het percentage ziekteverzuim ziet dalen. De verzuimkosten ziet teruglopen. En merkt dat de verzuimdrempel omhoog gaat. Hoe we dat bereiken? Natuurlijk met professionele verzuimspecialisten en een aanpak op maat. Met slimme verzuimabonnementen en producten die werken. Waarbij we ons – in alles wat we doen - niet richten op ziek zijn, maar op beter worden. 

Arbo Concern
Arbo Concern

Focus op kracht, niet op klacht

Wij kijken niet naar wat iemand mankeert en de onmogelijkheden, maar naar wat iemand nog wél kan. Dit noemen wij de focus op arbeidskracht. Deze aanpak verbetert de belastbaarheid en inzetbaarheid van uw verzuimende medewerkers. Wij hebben vroegtijdig contact en werken aan het verbeteren van de belastbaarheid door de inzet van herstelinterventies. Door de restcapaciteit te benutten en zoveel mogelijk andere passende mogelijkheden in te zetten, maken we optimaal gebruik van re-integratiemogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat uw verzuimende medewerker niet langer dan noodzakelijk uitvalt. En zo houdt u verzuim binnen uw organisatie beheersbaar. 

 

Doen wat werkt

Daar zijn we fan van. Natuurlijk zorgen we voor het naleven van UWV-richtlijnen en een poortwachterdossier dat dik op orde is. Maar, laten we eerlijk zijn, dat mag u van iedere arbodienst verwachten. Daarom doen wij meer dan dat! U krijgt een eigen bedrijfsarts en proces-casemanager die uw bedrijf door en door leren kennen. Dat bevordert de re-integratie en leidt tot dalende verzuimcijfers. Uw medewerkers kunnen snel bij onze eigen bedrijfsartsen terecht en u ontvangt daarna binnen 48 uur een pragmatische en heldere rapportage. En…wij garanderen dat u gehoord wordt. U staat als werkgever niet buiten spel.  Dat doen we uiteraard samen met u. Hoe? Neem contact op als u meer wilt weten.

Arbo Concern

Profiteren van effectief verzuimbeleid?
stap over naar Arbo Concern

doe mij een voorstel of bel 071 - 204 1699

Arbo Concern
Simpelweg 10 x beter
 

Net als u vinden wij kwaliteit van onze dienstverlening essentieel. Dus investeren we continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Zo onderscheiden wij ons van andere arbodiensten.

Werkgever staat niet buiten spel
Ook uw kant van het verhaal wordt gehoord. Werkgever en leidinggevende spelen ook een belangrijke rol in verzuimreductie.
Eigen bedrijfsarts en casemanager
Snel schakelen, met deskundigen die uw bedrijf echt goed kennen. Deze aanpak vergroot het optimaal benutten van re-integratiemogelijkheden.
Ondernemend met lef
Wij zijn ondernemers die snappen wat voor uw bedrijf belangrijk is. We tonen lef in onze aanpak en interventies. Daar profiteert u van!
Focus op werkvermogen
Alles draait om de mate waarin iemand in staat is zijn werk te hervatten. Om belasting en belastbaarheid. Onze insteek: wat kan er wél.
Voorkomen en verkorten verzuim
Oftewel preventie en reductie. Wij helpen u met een actieve aanpak, waar we iedereen bij betrekken. Voor snelle en blijvende resultaten.
Aanpak onterecht verzuim
Transparant en actief verzuimbeleid voorkomt onterecht verzuim. Wij voorkomen dat mensen onterecht 'ziek' thuis zitten.
Snelle en unieke interventies
Snel en creatief ingrijpen om verzuim niet langer te laten duren dan strikt noodzakelijk; dat is ons uitgangspunt. We blijven innoveren.
Korte wachttijden
U en uw medewerkers kunnen snel bij ons terecht voor spreekuur, overleg of interventies.
Praktisch rapport bedrijfsarts binnen 24 uur
U ontvangt concrete, heldere en vooral bruikbare rapportages binnen 24 uur. Onze bedrijfsartsen geven richting en maken zinvolle afspraken.
Geweldig goed bereikbaar
Geen callcenter, geen kastje naar de muur, geen onbereikbare artsen, niet steeds wisselende medewerkers. Beloofd!

Profiteren van effectief verzuimbeleid?
stap over naar arboconcern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41