Dossier Manager:
digitaal hart
van verzuimbegeleiding

 

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

ArboConcern

 

Verzuimapplicatie Dossier Manager
Waar alles klopt

Als een van de eerste arbodiensten hebben wij al in 2004 een online verzuimsysteem geïntroduceerd.  Dossier Manager  is de verzuimapplicatie van Arbo Concern waar alle aangesloten bedrijven én onze medewerkers in werken. Dit centrale systeem vergemakkelijkt het voor alle betrokken partijen om 24/7 goed geïnformeerd te zijn en te blijven over ziekteverzuim. Dat geldt zowel op individueel dossierniveau als voor algemene managementinformatie met verzuimstatistieken e.d.

ArboConcern
ArboConcern

Overzicht en inzicht

Ongeacht het abonnement dat u heeft gekozen, krijgt u toegang tot Dossier Manager, met meerdere inlogcodes en autorisaties. Allereerst registreert u daar de ziek- en verzuimmeldingen, die ontvangen wij direct via het systeem. Naast deze meldingen leggen we online het complete verzuimdossier vast.  Van spreekuurrapportages tot ingevulde UWV-documenten; alles overzichtelijk in een compleet systeem. In aanvulling op de 'vaste rubrieken' heeft u ook de mogelijkheid om eigen rapportages of gespreksverslagen op te nemen. Via Dossiermanager ontvangt u tevens Poortwachtersignaleringen, waardoor u weet wanneer het tijd is voor een vervolgstap in de begeleiding van verzuim.  Grip op de vastlegging en opvolging, inzicht en overzicht; dat is de toegevoegde waarde van Dossier Manager. 

Meer online overzicht en inzicht?
stap over naar Arbo Concern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41

Arbo Concern
Simpelweg 10 x beter
 

Net als u vinden wij kwaliteit van onze dienstverlening essentieel. Dus investeren we continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Zo onderscheiden wij ons van andere arbodiensten.

Werkgever staat niet buiten spel
Ook uw kant van het verhaal wordt gehoord. Werkgever en leidinggevende spelen ook een belangrijke rol in verzuimreductie.
Eigen bedrijfsarts en casemanager
Snel schakelen, met deskundigen die uw bedrijf echt goed kennen. Deze aanpak vergroot het optimaal benutten van re-integratiemogelijkheden.
Ondernemend met lef
Wij zijn ondernemers die snappen wat voor uw bedrijf belangrijk is. We tonen lef in onze aanpak en interventies. Daar profiteert u van!
Focus op werkvermogen
Alles draait om de mate waarin iemand in staat is zijn werk te hervatten. Om belasting en belastbaarheid. Onze insteek: wat kan er wél.
Voorkomen en verkorten verzuim
Oftewel preventie en reductie. Wij helpen u met een actieve aanpak, waar we iedereen bij betrekken. Voor snelle en blijvende resultaten.
Aanpak onterecht verzuim
Transparant en actief verzuimbeleid voorkomt onterecht verzuim. Wij voorkomen dat mensen onterecht 'ziek' thuis zitten.
Snelle en unieke interventies
Snel en creatief ingrijpen om verzuim niet langer te laten duren dan strikt noodzakelijk; dat is ons uitgangspunt. We blijven innoveren.
Korte wachttijden
U en uw medewerkers kunnen snel bij ons terecht voor spreekuur, overleg of interventies.
Praktisch rapport bedrijfsarts binnen 24 uur
U ontvangt concrete, heldere en vooral bruikbare rapportages binnen 24 uur. Onze bedrijfsartsen geven richting en maken zinvolle afspraken.
Geweldig goed bereikbaar
Geen callcenter, geen kastje naar de muur, geen onbereikbare artsen, niet steeds wisselende medewerkers. Beloofd!

Meer online overzicht en inzicht?
stap over naar arboconcern

doe mij een voorstel of bel 071 - 40 181 41