Wij zijn Arbo Concern

Arbo Concern is een middelgrote, zeer betrokken arbodienst. We zijn opgericht in 1996 als een samenwerking van werkgevers. Met de gezamenlijke wens een vernieuwende arbodienst te creëren. Speerpunten? Goede bereikbaarheid, een proactieve en persoonlijke aanpak. En met nadrukkelijke aandacht voor de werkgever. Zodat een verzuimende medewerker niet langer dan noodzakelijk uit het arbeidsproces is. En dat is ons gelukt! Met gemiddeld 2,8% verzuim scoren onze klanten ruim onder het landelijk gemiddeld van 3,9%.

Betrokken en Bereikbaar

We zijn een eigentijdse arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten. Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals - casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, veiligheidskundigen, re-integratie consulenten en alle andere arbo-kerndeskundigen - zijn in dienst van Arbo Concern. Dat geeft u de garantie van continuïteit, kennis en ervaring. En daarmee garanderen wij dat u van ons uw eigen contactpersoon / casemanager en uw eigen vaste bedrijfsarts krijgt. Dat komt de samenwerking tussen alle betrokken partijen absoluut ten goede, weten wij wat er binnen uw organisatie speelt en zijn onze bedrijfsartsen voor u goed bereikbaar. Bij Arbo Concern wordt u als werkgever niet buiten spel gezet.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Noordwijk. Onze deskundige medewerkers opereren vanaf een groot aantal (spreekuur)locaties en zijn u in heel Nederland van dienst. Van bedrijfsarts, casemanager tot arbeidsdeskundige; wij zijn altijd dichtbij én altijd bereikbaar!

Top kwaliteit

Net als u vinden wij kwaliteit van onze dienstverlening essentieel. Dus investeren we continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Interne trainingen, opleidingen, onze SBCA/ LLoyds Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids- onderzoeken en intercollegiaal overleg. Zo onderscheiden wij ons van andere arbodiensten. In 2016 kregen wij het rapportcijfer 8,5 van onze klanten!

Ervaren en deskundig

U wilt zich als werkgever graag bezighouden met uw kernactiviteiten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is één centraal punt voor al uw arbo- en verzuimzaken prettig én overzichtelijk. Wij bieden u deskundig en betaalbare full-service dienstverlening. Wij zijn een hecht team en hebben er plezier in om onze klanten persoonlijk en deskundig terzijde te staan.

Verzuimpreventie: Pure Winst

Vitale werknemers ervaren minder werkdruk en meer werkplezier. Dat betekent minder verzuim, en dus minder kosten. Iedere euro investering in preventie levert u binnen 2 jaar maar liefst 2 euro op.  We hebben een breed pakket aan diensten waarmee we u kunnen ondersteunen in het voorkomen en terugdringen van verzuim. De rol van leidinggevenden is daarin essentieel. Dus geven wij o.a. gespreks- en verzuimtrainingen voor leidinggevenden. Dat werkt!

Gemiddeld is het verzuim bij onze klanten 2,8 %, tegenover een landelijk verzuim van 3,9 % (2015, bron: CBS). Rekent u maar uit wat u dat scheelt.

Uw arbodienst kan beter! Arbo Concern maakt uw bedrijf beter! Bekijk hier de 5 reden om naar ons over te stappen.

keyboard_arrow_up